Morgonstickning och lunch ute på resturang med jubilar

Publicerad av
Det är ytterst sällan jag tar fram stickningen direkt från morgonen, men det var soligt och varmt på verandan imorse och det kliade i fingrarna direkt att komma igång. Efter intaget iste’, tog jag fram denna nya sjal och klämde till med några varv där i solskenet och det blev en väldigt lugn och och trivsam start på dagen.   
På eftermiddagen firades denna jubilar! Makens mamma firade åter födelsedag. Inte jämnt ännu, men 88 år är inte fy skam det heller!
Det belv en väldigt maffig lunch, så endast hälften åts för min del! Däremot var det en väldigt god måltid med en ‘wrap’ innehållande kyckling, grönsaker och en rätt så stark sås. Potatischips, sk kettle chips, som jag är omåttligt svag för, hörde också till.

6 kommentarer

  1. Tack! Javisst gör hon! Minnet sviker och demensen är ett faktum, men vid 88 års ungdom är ett liv levat och lite minnesförlust är liksom helt ok det med. Det är stunden som gäller för henne och den är nog så viktig. 😊

   Gilla

 1. Det är värt att firas!
  Ser gott ut som du har på tallriken!
  Här har det varit fullt upp med allt firande. Snart blir det lugnare och semester får jag på måndag. Inte långt kvar nu..
  Ni ser ut att ha det varmt och skönt. 😊

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.