Morsdagen och helgen….

Publicerad av

…. Kom och gick och nu är det måndag kväll.

En väldigt fin blomsterkvast tilldelades jag av Sonen

Denna fina bukett kom Sonen hem med på lördagen efter jobbet. Jag blev så rörd och glad! Även här firades morsdagen igår ( söndag) och det var ju mycket trevligt med blomster. Någon skönsång och kaffe på sängen blev det dock inte. Själv tycker jag inte om att äta i sängen ( bökigt!) och ngt kaffe dricker jag inte heller. Dessutom är nog kaffe på sängen och morgon uppvaktning ngt som hör till där hemma och inte här på den västra sidan av Potten.

Annars blev det en väldigt lugn morsdag för min del. Gudstjänst besöket på förmiddagen var, som alltid, trevligt och rogivande. Detta var första besöket efter att jag tillfrisknande från Covid. Hostan har lugnat ner sig betydligt. Så pass mycket att jag kunde tänka mig sitta en timme i kyrkan. Och det gick bra.

En liten skönsjungande barnkör sjöng till mammornas ära under gudstjänsten.

Maken tillbringade helgen vid stugan och jobbade otroligt hårt. Fick alldeles själv ut 30 m brygga plus stor och otymplig båtställning! Helt otroligt!

Brygga och båtställning är åter nedsatta i sjön.

Nu är det måndag och en het sådan. Vi har kommit upp till hela +28 grader och mitt i allt gick den svala våren direkt in i juli! Jag trodde inte riktigt på prognosen, men visst fick väder gubbarna rätt!

6 kommentarer

 1. Ni går från vinterkläder direkt till badkläder 😉!! Här hade vi +25 grader igår och även idag väntas sommarväder. Stackars skolelever och abiturienter som har det väldigt stressigt med skolan just nu. Massor med prov och studentskrivningar innan sommarlovet börjar i slutet av juni…. När börjar ert sommarlov?

  Gillad av 1 person

  1. Likadant hos oss. Skippa ( för vår del) våren och går direkt till sommaren.
   Jo visst är det tufft för eleverna att vistas i skolan när vädret är härligt. Våra ungdomar är klara med skolarbetet den 9.6. ’Abiturienterna’ lite tidigare.

   Gilla

 2. Så ni firar mors dag lite tidigare än vad vi gör här. Det lät i alla fall som en behaglig dag. Visst blir man glad för en vacker bukett blommor.
  Vilken härlig värme ni kan njuta av och prognosen den stämde.

  Ha en fin tisdag!

  Gillad av 1 person

  1. Jo morsdagen firas på samma gång i USA, Kanada, Finland och flera andra länder.
   Det var en trevlig dag. Lugn och skön och inga ’måsten’. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.