Från ett stickprojekt till ett annat…. och lite annat där emellan

Publicerad av

Igår på fredagskvällen blev jag klar med denna. Så lätt, avslappnande att knåpa ihop. Garnet är inte ngt lyxgarn, utan en akrylvariant. Färgerna dock…… Hade tänkt ge bort denna till ngn ny bebis eller loppis, men jag tycker för mycket om färgerna för att göra ngt så drastiskt!

Den får vila ovanpå fåtöljen ett tag medan jag tar mig en funderare på den saken….

Medan jag jobbade färdigt på filten igår kväll övade Lillasyster. Så här ser det vanligtvis ut då hon övar. Hunden Lilly. Ihopkrupen på en kudde ’modell hund’ och njuter av musiken. Ögonen stängda. Man skulle ju kunna tro att det var en tillfällighet, men eftersom det allt som oftast ser ut så här, funderar vi på allvar om Lilly trivs med den lugnande musiken som strömmar ut från harpan….

Inför eftermiddagens uppträdande inför domare blev det jag som skötte tekniken. Lyckligtvis bråkade inget och allt stämde precis som Maken hade instruerat mig igår kväll. Denna lördag jobbar han dygnet och var inte tillgänglig med sitt teknikkunnande.

Det visade sig gå bra ändå. Surfplatta, mikrofon och hörlurar lydde och gjorde precis som de blev tillsagda.

En sådan här icke så karlorisnål dryck unnade jag mig i eftermiddagssolen. Så gott!

Trots de hårda vindarna klättrade temperaturen upp till de utlovade 15 graderna, men klockan var 16.30 innan vårsolen hade lyckats värma upp oss så pass högt! Fast att påstå att vi inte njöt skulle ju vara ren och skär lögn!

Min lilla, nya stickning. Som jag var så oerhört nöjd med. Jag satte upp maskor för att öva på rundsticka. Nu ikväll har jag precis rivit upp alltsammans eftersom jag stickade så oerhört fel. Bara att börja om!

Vilket jag absolut hade tänkt göra. Dock skall jag först ta mig ett cykelpass. Jag drack ju en hel del kalorier tidigare…. och efter cykelpass hade jag tänkt se och höra på svenska Mello. Har redan koll på vinnaren, men vill se hela spektaklet….

8 kommentarer

 1. Spännande att sitta framför en domare och spela. Hoppas hon var nöjd.
  Vacker filt, du har blivit skicklig!
  Jag borde nog också ha cyklat igår efter alla kalorier som jag förbarmade mig över… 😉 Men kanske jag tar mig an den utmaningen idag istället, jag har en liten svacka gällande motionerandet.. Nya tag!
  Här kollades också svenska melodifestivalen igår kväll. 😊

  Gillad av 1 person

  1. Jo det var nog lite spännande att spela inför de två domarna- som var snälla och trevliga och gav konstruktiv kritik. 😃
   Det är faktiskt lite tvång att ha träningscykel hemma…. på gott och ont! 😉
   Hoppas du får komma igång med lite motion igen. Den behöver ju verkligen inte vara så invecklad. Promenad räknas ju också! 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.