12!

Publicerad av

Tolv år sedan hon kom till världen… Kvällen firades med besök på restaurang med potatismos med vitlök, grillad sparris och grillad lax på planka. Precis så gott som hon hoppades och ville att det skulle vara.

Inget kalas i år. Hon är tydligen för stor för kalas nu och ville inte ha ngt. Inget mamman emot, mindre ställande. Tyvärr befinner sig farmor och farfar på sin årliga Hawaii resa just nu så de kunde inte vara med under kvällens festligheter.

Däremot kunde stora syster hänga med på ett hörn med hjälp av FaceTime och det var ju roligt ändå.

Några stora, häftiga presenter blev det dock inte. Det är nämligen så att en fullstor harpa är på kommande här senare i vinter/vår, så en ny, skön kudde till sängen fick hon, men det var också allt. Fast nöjd var hon ändå. Hon visste ju redan att ett nytt, fint instrument är på kommande och dessutom en resa till fabriken  i Chicago där harpan tillverkas innan den skickas hit till oss i Förorten.

En skön, slapp söndag går nu till ända och födelsedagsbarnet har krupit i säng, nöjd över dagen och det är ju det allra bästa. Imorgon, måndag väntar en till ledig dag. Presidentens dag firas och skolorna och vissa jobb håller stängt. Dock firas inte Trumpen, tack och lov, utan USAs första president George Washington hyllas.

Grattis igen en gång till Lillasystern i huset, som verkligen inte är så liten längre…! 🎂🍰

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.