I väntan på gäst…

Publicerad av

Gästsängen ovan är bäddad med rena lakan. Badrummet intill, som också utgör akvariumlabb för Maken , städat och uppsnyggat och hela huset är dammsugit och klart för Dotter och hennes väninnna att anlända vilken minut som helst. De skall gå på konsert imorgon kväll (lördag)  i Minneapolis och har redan haft biljetter ett bra tag. Denna helg är det alltså dags och det blir första gången som Dottern har varit hemma sedan hon flyttade tillbaka till högskolan i augusti.

På menyn står  en av henens favoritrecept: ugnsbakad lax i gräddsås med potatismos och som grönsak  ugnsbakad sparris dränkt i olivolja, salt och peppar.

Det skall bli riktigt roligt  att få hem dem, även om besöket är kort. Återresan sker redan på söndagen, eftersom båda flickorna har föreläsningar igen på måndagen. Vackert så, kul att få lite helgbesök som omväxling!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.