Vår redan?

Publicerad av

Nej, inte riktigt , men när det blir så här pass varmt i februari skall det njutas av! Vi bjöds på mera vårvärme här i Tvillingstäderna med omnejd denna onsdag och hela 5,5 grader Celsius! Strålande sol och svaga vindar! Och naturligtvis var vädret alldeles perfekt för stickning utomhus!

Åter en socka börjar ta form. Det är bara så roligt att sticka med alla dessa strumpstickor efter att jag bedyrat flera ggr att jag aldrig kommer att kunna lära mig ngt så invecklat! Idag satt jag till och med i solstolen med täckjackan öppen, så varmt blev det med solens gassande strålar. På radionyheterna pratades det om vinkeln på solen och hur högt upp den är på himlen redan jämfört med vintersolståndet för sju veckor sedan. Det är inte många veckor förrän det gäller att åter börja använda solskyddsfaktor under utevistelse. ( Vilket jag faktiskt numera använder året runt.)

Solstolarna på baksidan av vårt hem är ännu täckta i ett tjockt lager med snö. Ändå är det nog inte så länge innan jag jag slår mig ner med stickningen här på eftermiddagen. Förhoppningsvis får vi en varmare vår än de nya normala som är så blöta och kalla. Då jag först flyttade till Minnesota gick vi normalt i shorts i slutet av mars! Inte nu längre!

2 kommentarer

  1. Så härligt att kunna sitta ute och njuta av solens värmande strålar! Här har vi i stället kommit in i en lite kallare period men februari är oftast kallast här. Då pratar vi ändå bara omkring nollgradigt…

    Ha en fin torsdag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.