Nyförvärv

Publicerad av
Kajak på släp…..

Det här med att bli med ngt har kommit till i det svenska språket sedan jag inte längre bor i Svensk Finland. Jo, att bli med barn användes ju, men inte att bli med ngt annat. Lite lustigt är detta ännu i mina öron. Hur som helst, idag blev vi, efter en del grubblande hit och dit, med kajak. Ngt han alltså velat ha länge.

Under första sommaren här vid stugan, blev vi med kanot. En begagnad sådan som blivit använd en del, men inte särskilt mycket sedan den flyttade in. Och nu har vi då utökat familjen vattenfarkoster med en kajak.

Hemkörd och klar för avfärd. Somriga färger dessutom.
Preimiärtur med hunden Fiona ombord. Fiona var inte så säker på detta, men jag tyckte däremot att detta var väldigt skoj! Vädret bjöd åter på sol och värme med 30 grader och högre luftfuktighet. Ute på sjön var det då gott att vara.

4 kommentarer

 1. Så roligt att ni blivit med kajak! Vet att en del använder uttrycket men jag gör det i princip aldrig. Föredrar att säga köpt vilket känns naturligare och det är ju det som det handlar om. Hoppas ni får många härliga turer på sjön!

  Önskar en glad midsommarafton även om jag utgår från att det inte firas hos er.

  Gillad av 1 person

  1. Ett märkligt uttryck är det verkligen och lustigt likaså. Normalt skulle jag nog också föredra att säga köpt, men tyckte det var lite lustigt att använda i inlägget.
   Nej, inget midsommarfirande hos oss, men har naturligtvis önskat vänner och bekanta på social medier en fin sådan. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.