Ytterligare snö- och isäventyr…

Publicerad av

… hann vi med i eftermiddags innan det var dags att städa, packa ihop och styra kosan tillbaka till Förorten för morgondagens skola och jobb.

Bänken som syns nere i bilden ser lite komisk ut. Det är bänken på ändan av bryggan som är uppdragen på land för vinterhalvåret. I sommar skall bryggan naturligtvis sjösättas igen.

Även denna dag vid (sommar)stugan fick vi njuta av lite sol och betydligt varmare temperaturer! Någon minusgrad när vi slog upp våra blå en aning sent till följd av ändringen till sommartid under natten och då vi gick ut under tidig eftermiddag dripp, droppade det lite varstans till följd av ngn plusgrad.

Gången ner till sjön som Maken byggt ny sedan vi köpte stället, var delvis synlig efter ytterligare snöfall under natten.

Fiona is sin lilla rävjacka, är verkligen ingen vinterhund av kaliber, men klarade sig rät hyfsat ändå. Verkade ha upptäckt att hon höll sig varmare om hon sprang.

Dessa fantastiska talar på vår tomt påminner onekligen om hemtrakterna.

Nu är vi åter hemma i Förorten efter några timmar i bilen i eftermiddags. Maken körde lugnt och säkert hem oss och väl hemkomna väntade Sonen med Flickvän och serverade en god pasta med stekt kyckling i Alfredo sås. Lyxigt och gott att inte behöva ställa sig in köket denna söndagskväll.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.