Ut med Halloween, in med…julen?

Publicerad av

Ja, men absolut! Här i Amerikat går det undan och ligga på latsidan skall man  kan icke göra! Alltså städade Maken och jag bort de få pynt vi hade framtagna för Halloween  och tog  fram julbelysningen istället. Jodå, på riktigt. Eftermiddagen bjöd på värme och sol, hela åtta grader och inga kalla vindar heller, så vädret var alltså helt perfekt för att klättra på stegar och hänga julbelysning.

Bildbevis ser ni här. Dock kan ni vara helt lugna kära läsare, denna belysning är icke tänd ännu. Vi väntar helt brukligt tills den sista fredagen i november, som alltså är dagen efter Tacksägelsedagen, innan vi tänder belysningen. Poängen är dock att vädret bjöd på sitt bästa i november och då var det lika bra att ta tillfället i akt.

En hel del av våra grannar har faktiskt deras julbeslyning upphängd och  tänd redan och har haft det i ngn vecka. Det är nämligen så att Diwali firas just nu också, vilket är Indiernas stora ljushögtid, så här och var i området vårt hänger det jul….jag menar Diwalibelysning.

2 kommentarer

  1. Jo, go for it!!! Det är ju så mysigt med julbelysing. Tomtar och troll kan man kanske vänta med, men lite ljus vad gör det 😉
    En granne här i bygden har julbelysning året om på sina två balkonger, hahaha … mig gör det inget, för det ser verkligen mysigt ut och ger ett skönt varmt ljus i mörkret. 🙂

    Gillad av 1 person

    1. Jo med Diwalifirarna har vi ljus lite här och var just nu. Stör inte mig det minsta. Dock vill jag helst spara ’julkaramellen’ till december och suga på den då. 🤔

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.