Halloweenpynt

Publicerad av

Alltså jag är ingen Halloween fantast. Aldrig har varit, kommer knappast aldrig att bli. Ändå… Det pyntas här och där hos grannarna och vi har ju faktiskt en elvaåring i huset.  Halloween infaller alltid den sista oktober, vilket i år infaller inkommande torsdag.

Vissa av grannarna pyntar massor. Det är alla möjliga skelett och lampor och stora upppblåsbara figurer på gårdarna. Eftersom jag inte är mycket för detta spektakel, blev det som sagt sparsamt…

Casper, the friendly ghost. Han hänger i hallen.

Ute på verandan hängde jag lampor i Halloween färgen  orange. Trelivgt  i höstmörkret, men inte otäckt eller skrämmande. Det är liksom inte min grej….

Då Lillasyster kom hem från kvällens lektion i harpa blev hon väldigt glad då hon såg de några pynten. Hon log stort och gick sedan direkt upp till sitt rum. Fredag kväll och skolveckan har varit lång. Inte långt senare hörde jag hur hon borstade tänderna där på övre våningen och kort därefter kom hon ner för godnatt kramen.

Nu tar vi helg! En avkopplande sådan! Trevlig helg där hemma på östra  sidan  Potten!

6 kommentarer

 1. Överlag så pyntas det ju inte till halloween här. Men jag håller med dig, jag skulle heller inte smycka ut gården med en massa skrämmande saker. Men ljusslingor piggar upp i höstrusket. Ser riktigt trevligt ut! Trevlig helg!

  Gillad av 1 person

  1. Tack det samma! Trevlig helg till er med!
   Ljusslingor är aldrig fel. Används lite här och var på somrarna också hos oss- fast kvällarna/nätterna är ju mörka då också… 🤔😉

   Gilla

 2. En och annan pyntar med utskuren pumpa men ser man nåt mer än så är det överraskade. Däremot är förviringen stor när detta egentligen ska ske och klumpar ihop det med helgens allhelgona.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.