Fullt ös!

Publicerad av

Och ngt annat kan man ju inte vänta sig heller under ett bibelläger för barn i åldrarna 5-12, eller hur? Ett liknande läger ordnas vid vår församling varje sommar. Vanligtvis den första sommarlovsveckan då föräldrar behöver någonstans för sina barn att vistas innan Eftis verksamheten öppnar för sommaren. Då passar vi på att ha läger och även om det inte är särkilt stort, så blir det nog fullt ös ändå med 56 barn och 20+ ungdomar och vuxna som agerar ledare tillsammans.

Roligt har vi och roligt hade barnen. Det märkes. På bilden ovan syns dagens avslutning med sk spaghetti konfetti!

I flera år har jag varit den som skött om den lilla videosnutten som alltid visas. . En kort snutt på 5-10 minuter visas och sedan diskuteras den av barnen, ledarna och jag. Lägret hålles på förmiddagarna mellan 9 och 12, så det är kort och intensivt minsann. Mycket hinns med under de få timmarna och deltagarna är uppdelade i olika och grupper och roterar mellan olika aktiviter så att alla får en chans att pröva på, se och uppleva allt.

Nu är det dock fredag kväll och kyrkan är åter sig lik efter att några av oss stannade efter och städade upp. Det gick rätt snabbt ändå och vid 14 tiden var jag hemma. Lade mig ner på sängen med den opererade foten på is och slocknade i över en timme! Helt klart hade veckan varit intensiv och hade jag inte lovat i vintras redan att åter vara med om detta läger, hade jag nog backat ur till följd av operationen. Ett löfte är dock ett löfte och det gick ju bra. I helgen blir det att försöka vila foten så mycket som möjligt dock…

Trelvig helg!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.