Finbesök!

Publicerad av

En mammas hjärta klappar lite extra glatt och hårt ikväll med dessa syskon på plats! Hela den samlade högen igen och på fotot diskuteras ngt trevligt från gymnasiet idag på dagen som filmades av Lillasyster. De äldre syskonen har ju såklart gått i samma gymnasium och speciellt Sonen som blev klar därifrån förra våren kände igen och känner flera av eleverna som fanns på den lilla filmsnutten.

Dessa syskon har sporadisk kontakt nu när två av dem är mer eller mindre utflyttande, men när de träffas gapskrattas och diskuteras det! Högljutt och nästan lite vilt när flickorna hoppade jämfota i köket och runtomkring i vardagsrummet! Varför vet jag inte riktigt, men roligt hade de! Då ler en mamma både inombords och utåt och tänker en smula på alla de där gångerna det grälades om än det ena, än det andra. Och nu… starka band har formats och som förälder blir man bara så väldigt varm om hjärtat.

Och med de raderna…trevlig helg!

6 kommentarer

 1. Så hoppingivande att höra att syskonen kommer så pass bra överens! Vi är lite mitt i det just nu, de två äldre är som katt och råtta mest hela tiden, men jag hoppas förstås de ska ha mycket glädje av varandra när de växer upp. 😊

  Gillad av 1 person

  1. Så kul att du kommenterade! 😀
   Jo visst har vi varit där också. Inte ens länge sedan. Tröttsamt är det ju sannerligen, men egentligen finns det ju behållning i det ständiga grälandet också. De lär sig umgås både på gott och ont förstås.
   Håll ut! Ni har ju unga barn ännu och jag vet att du hört att ’tiden går så fort, ta den tillvara’. Däremot stämmer detta, så jag kan bara understryka- även om ni kanske befinner er i en jobbig fas just nu.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.