Nya dofter

Publicerad av

Det snusades och det nosades runt i flera minuter. Den, för oss och hundarna, nya soffan som Maken kom hem med på eftermiddagen. Nej, ny är den då rakt inte. Det syns säkert redan på fotot, men blir alldeles enkom för Dottern i hennes nya vardagsrum.

Dottern har alldeles nyligen flyttat från en studiebostad som delades med flera andra unga kvinnor till ett alldeles eget litet boende. En trivsam liten enrummare i studiestaden där hon, senare denna månad kommer att inleda sin nya tjänst. Av olika orsaker blev det dags för ett nytt boende i all hast och hon flyttade förra helgen med hjälp av Pojkvännen och två goda kompisar. Har man däremot varit studerande i flera år och endast haft ett litet rum till sitt förfogande, saknas egna möbler. Jo, men en säng och ett skrivbord har hon och lite annat, men bla soffa och köksbord saknas.

Maken råkade på denna begagnade, men fullt användbara soffa, Han hittade den på en nätsida i området där folk bla säljer eller ger bort sådan de inte längre behöver. Kvinnan som utannonserade denna soffa ville ha ynka USD 25 för den och man behövde hämta den själv. Sagt och gjort. Maken åkte iväg i min gamla trotjänare till mini van i eftermiddags och hem kom denna nya soffa. Om några veckor beger sig Maken till studiestaden med soffan på släp. Innan dess får den bo under tak i vårt garage och hundarna får fortsätta att bekanta sig med den. Förhoppningsvis godkänns den av dem, men man vet ju aldrig…. Gissar det blir mera nosande imorgon….

2 kommentarer

  1. Grattis till dotterns nya soffa och vilket fynd! Alldeles perfekt när man flyttar till första egna lyan. Intressanta dofter tycks det men kanske fanns det hund hos förra ägaren? Hur som helst så är det så klart nya dofter som måste scannas av 😀

    Önskar en fin fredag och start på helgen!

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack! Hon är väldigt nöjd över sin första, egna lya och soffa. Och jo, alldeles säkert bodde en eller flera hundar med denna soffa förut. Som det nosas tänker jag…!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.