Klara!

Publicerad av

Klockan är just 23 och jag har precis avmaskat och sytt in de lösa ändarna. De utlovade benvärmarna är klara att tas i bruk i skolan imorgon. Skall man vara fashionista , så skall man och ett löfte är ett löfte!

Eftersom kvällen har gått till stickning och träff med föräldrargruppen vid kyrkan blir detta inlägg kortare än kort. Dock finns det i alla fall inte särkilt mycket att rapportera. En mulen, grå onsdag med snö i luften. Tack och lov inga stora mängder utlovades och det fick vi inte heller. Ngn cm som utökade den snömängd vi redan har och natten mellan torsdag och fredag lär det komma ytterligare några cm. Och varm har årets kallaste månad, januari varit också! Knasig vinter, verkligen!

Ett snabbt besök till matbutiken på eftermiddagen blev det också för en del förnödenheter och så den sedvanliga,, dagliga träningen naturligtvis.

Nu är det emellertid sovdags medan ni så småningom börjar slå upp era blåa där på den östra sidan om Potten. Här i mellanvästern säger vi alltså: good night, don’t let the bed bugs bite!

Då jag gick omkring med benvärmare och var modern på 80 talet, skulle dessa vikas på olika sätt kommer jag ihåg. Lillasyster däremot drar ner dem så de korvar sig…. Jaja….

4 kommentarer

 1. Så fina benvärmarna blev! Här i Sverige var det populärt att de satt över knäna och en bit upp på låret. Inte alltid så praktiskt om man hade byxor i ett halare material så man fick välja med omsorg. Jag tror att lillasysters variant är den bästa!

  Gillad av 1 person

  1. Intressant sätt att ha benvärmare på! Gissar att det var en aning knepigt att få dem att hållas uppe!
   Jag hoppas Lillasyster gillar dem när hon väl börjar använda dem. Tydligen skal benvärmare endast bäras över tights eller stumpbyxor nuförtiden. Inte över jeans…

   Gilla

 2. Fina benvärmare. Jag fick eller jag begärde ett par av svägerskan ,har hunnit använda dem i två veckor nu . de är beige , ljus bruna . Bra att ha då man springer nu på vintern. Orkar du sitta och sticka ännu 23?

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Jodå. Jag stickar vanligen runt 23 ännu. Läggdags vid midnatt normalt eftersom jag inte behöver stiga upp tidigare än kl. 7. 😀
   Tack! Både Lillasyster och jag blev nöjda med benvärmarna.
   Kan tänka mig att de värmer skönt om benen när du löper utomhus på vintern. 😀👍🏻

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.