Söndag med gäster och kvällspromenad

Publicerad av

Nu vet jag ju inte om jag kanske borde kalla mina svärföräldrar gäster egentligen. De äter hos oss ofta, sgs varje helg och ibland inne i veckorna beroende på vårt schema. Det kokas inte längre ngn mat hos dem och då är det ju lätt och smidigt att vi bor nära och de kan ta sig hit ibland på en matbit.

Kvällens läckerhet blev en lasagne. Ute var det mulet, blåsigt, och sju mindre varma plusgrader. Snöfritt dock men ändå ypperligt för denna varma maträtt.

Kvällens lasagne

Efter god mat, ett glas rött och kaffe med kakor från igår och nybakt bananbröd från idag åkte svärföräldrarna hem glada i hågen, mätt och belåtna. Själv hade jag inte stuckit näsan ut genom dörren på hela dagen, så jag lade på mig ngt extra lager, lade koppel på hundarna och stegade ut i höstkvällen. Det blåste fortfarande, och en mössa skulle nog ha kommit väl till pass. Eftersom jag inte hade tagit ngn på mig, fick jag klara mig utan.

Pynt på en gård inför Halloween

Lite här och där började det dyka upp pynt utomhus för Halloween den 31.10. Godiset är redan inhandlat, men jag har helt glömt bort att hägna min ljusslinga! Det behöver jag ta tag i!

Vårt hem är den andra till höger i bild.

Det är inte lätt att fota med två hundar i koppel som drar hit och dit, så min bild av dammen vår blev inte så bra som jag hade velat. Som synes var det fortfarande mulet ute. Dock fick vi inget regn eller ngn snö denna söndag. Vi lär skall vakna till flera minusgrader, så månne det är is på dammen för första gången i höst om några timmar…. Jag lär återkomma med denna rapport…..

4 kommentarer

 1. Här blev det en vända ut igår kväll för att se solnedgången, det var så vackert. Vi tänkte nästan inte hinna med då den går så tidigt ner. 😉
  Här blev det hemmagjord pizza igår. Vi lär ha att äta av det flera dagar..
  Tänk att vi kommit så långt in på hösten redan så att det just är Halloween. Otroligt hur tiden går.

  Gillad av 1 person

 2. En god lasagne är verkligen inte fel utan en av mina absoluta favoriträtter faktiskt. Ändå lagar jag det sällan själv…
  Här är hösten ganska så mild än så länge och inte mig emot.

  Ha en bra kväll nu!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.