Vinnarleende utan skrot

Publicerad av
Far och yngre dotter på vift i delstaten Utah i juli. Då med skrotet i munnen ännu på plats

Det är drygt en vecka sedan nu som skrotet avlägsnades ur munnen på Lillasyster. Efter ett och ett halvt år kom tandställningen bort och jag måste säga att hon var enormt duktig under alla justeringar, gummiband och spänningar hit och spänningar dit som det handlade om. Själv har jag aldrig haft tandställning, så jag kan liksom inte riktigt föreställa mig hur ngn justerar tänder och hur ont det måste göra.

Nu har både Sonen och Lillasyster gått i sin fars fotspår och avverkat år med tandställning. Bra blev det och nu är det endast tre månader kvar med Inivsalign i munnen. Enkla att ta ut och sätta in före och efter måltider och inget behöver justeras längre. Grattis säger mor i huset och lyfter på hatten åt duktiga barn som uthärdar dylikt!

Lillasyster strålar med ett nytt vinnarleende på läpparna. Anledningen till detta leende igår var egentligen inte avlägsnandet av tandställningen utan att mor i huset bakade både kakor och speciellt då pumpa muffins med choklad….

6 kommentarer

  1. Verkligen en prestation av dem alla! Och visst är det säkert bra att justera medan justeras kan – då vi blir äldre blir det ju allt svårare att få sånt gjort och tänderna rör på sig.
    Min tandläkarskräck fick sin början i barndomen och dåtidens justeringsmetoder var helt annorlunda, jag kunde inte använda den ställning jag borde ha haft och därför har jag sneda tänder sedan dess – efter att jag föll och slog käken som 2-3 åring.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.