Blogga…? Sticka….? Blogga….? Sticka!

Publicerad av

Det är därför ni inte hört särkilt mycket av mig alla ni som tittar in. Jag åkte nämligen med Lillasyster till två olika hobbyaffären igår, lördag. Hon på jakt efter material att tillverka mera smycken av och jag på jakt efter… jo men naturligtvis, garn! Ngt annat trodde ni väl knappast?

Nu har jag kommit igång med ett nytt projekt igen. Åter en sjal. Andra gången jag använder detta mönster och det var en aning knepigare att få igång sjalen än vad jag kom ihåg, men efter de första få varven, kom stickorna igång igen och jag är snart halvvägs redan fast jag började igår!

Utsikten nästan hela helgen. Grått, vått och regn.

Det har regnat sgs hela helgen med några uppehåll här och där. Välbehövligt och välkommet, minst sagt. Igår, lördag var det hett och kvavt med 96% luftfuktighet och luften var tung och slog emot en som en vägg då man gick ut. Idag, söndag har det varit betydligt svalare, just över tjugo grader och så otroligt svalt och skönt!

Enkom väder att sitta ute på på verandan under tak och sticka i!

naturligtvis går även denna sjal i blåa nyanser. Ngt annat trodde ni väl inte? Fast denna faktiskt inte är till mig själv…. Däremot är garnet yllegarn, så om det blir hett igen inkommande vecka, blir det att lägga detta projekt till sidan ett tag eftersom det blir alldeles för hett att sticka i yllegarn då. Då får det blir ngt litet projekt i bomullsgarn emellan….

7 kommentarer

    1. Måste absoluta sätta ut lite bilder på hennes smycken. Hon är så skicklig och kreativ. Precis som sin äldre syster! Så roligt att följa med barnens/ungdomarnas intressen! 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.