Här sitter jag…..

Publicerad av
Min vy i skrivande stund….

… en fantastiskt vacker lördagseftermiddag den sista helgen i juli. Lite vemodigt känns det eftersom det är nästan dags att packa ihop och ta farväl av stuglivet för denna gång. Ännu har vi dock denna vackra helg att njuta av. Det är åter varmare, runt 30 grader, men vindarna är fortfarande friska och relativt torra. Helt otroligt för denna tid på året på dessa breddgrader.

Det letas efter små fiskar som gärna simmar runt bryggorna i grunt vatten

På fredagseftermiddagen kom det ungdomar! Två egna och tre lånade. Roligt har de också. Det paddlas kanot och kajak. Det åks vattenskidor och madrass, det diskuteras, solas, spelas spel och en del skärmminuter hinns också med mellan varven. Böcker har också lästs och en 19 årsdag har firats.

Ut på sjön innan solnedgången….
Brasa har avnjutits i kvällningen
På väg ut på böljan den blå….

En och en halv dag kvar och sedan blir det då återfärd till Förorten. Det lyxiga med stuglivet är att det är bara att återvända till det närhelst det finns tid och möjlighet. Och ännu är det en hel del sommar kvar här på andra sidan Potten.

6 kommentarer

  1. Jo, men alla möjliga situationer kan ju bli påfrestande, inte sant? Det gick väldigt bra med dessa ungdomar och jag är heller inte rädd att be dem hjälpa till när det behövs. 😉

   Gilla

 1. Saknar det där ibland, med lånade ungdomar. Tyckte om när det kom hem kompisar och det skrattades och levdes i huset. Trivsam helg såg det ut att ha varit och nu är juli slut för den här gången.

  Gillad av 1 person

  1. Jo men visst! Våra ungdomar får gärna ta hem lånade ungdomar. Nästan när som helst. Kul med liv och rörelse i huset och roligt att lära känna deras kompisar!
   Definitivt slut på juli och en bra bit in på augusti redan. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.