Delad glädje är dubbelglädje…

Publicerad av

… sade frun och delade generöst med sig av Corona viruset åt Maken som testade positivt! Ja, just så!, tyckte frun och flyttade tillbaka in i det gemensamma sovrummet!

Makens tillstånd har blivit sämre allteftersom under hela dagen medan jag börjar bli lite mera mig själv igen. Orkade till och med, för första gången sedan i tisdags, koka middag åt familjen. Som uppskattade teriyaki kycklingen och riset och tillsammans åt vi upp hela rubbet!

Maken har liknande symptom som jag hade. Värk i kroppen, frossa, stegring, huvudvärk, trött etc, etc. Förhoppningsvis blir han inte värre än vad jag blev.

Ungdomarna håller sig tillsvidare negativa även om både Sonen och Lillasyster kämpa med varsin förkylning.

Sjukstugan fortgår alltså här på andra sidan Potten….

Teriyaki kyckling serverad ovanpå kokt ris med en sallad därtill. Jag var lite orolig över att jag lade i för mycket färsk ingefära, men det hade jag inte behövt vara. Rätten blev riktigt god tyckte vi alla!

5 kommentarer

  1. Precis. Inte alls oväntat. Så här långt följer hans sjukdomsförlopp mitt, så han är rätt dålig idag ännu. Febrig och med värk i hela kroppen. Förhoppningsvis bättre imorgon- dag 3…..

   Gilla

 1. Det verkar som om vissa är ”immun” mot detta virus. Varken min man eller den yngre sonen har fått det fast både jag och den äldre sonen har haft det i omgångar. Krya på er!!

  PS: maten ser otroligt god ut 😉

  Gillad av 1 person

  1. Javisst verkar det så! Själv hade jag nog trott att Maken var mer eller mindre immun eftersom han skött om så många patienter men aldrig insjuknat.
   Dock får vi ju inte heller glömma att vaccinet nog också spelar roll. Det skyddar ju. Inte 100%, helt klart, men jag gissar nog att jag skulle ha blivit mycket värre de här dagarna om jag inte varit vaccinerad.
   Jaså, du har haft Covid i omgångar? Låter inte kul! Hoppas du slipper det nu ett tag framöver!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.