I väntas tider…..

Publicerad av

… så sitter vi här sent på kvällen då. På Minneapolis-St.Paul International airport. Redan tidigt på eftermiddagen fick Maken veta att flyget, som egentligen skulle ha gått kl.20 är försenat och kommer nu istället att gå kl.21.30 eller möjligen senare….

Eftersom det nu ändå handlade om försening hade vi tid att äta hemma innan vi stuvade väskorna i bilen. Hastigt och lustigt svängde jag ihop en fisksoppa på lax som vi hade i frysen och jag måste säga att den, trots hastigheten med vilken jag kokade ihop den, blev god ändå.

Nu har vi tagit oss till flygfältet med egen bil. Parkerat den på long term parking  och sedan med tågets hjälp tagit oss till rätt terminal. Bilen väntar på oss i parkeringshuset då vi anländer tillbaka till den kalla nord om några dagar.

För det är till värmen vi åter beger oss. Fem dagar i sol och värme i Phoenix i delstaten Arizona med släkt och vänner är det som står på schemat. Lite vandring, lite hotell liv, lite shopping och vem vet vad annat vi hittar på…?

Snabbt beslut angående resan gjorde att Sonen tyvärr inte kunde få ledigt från sitt deltidsjobb på byggaffären. Vi var nog besvikna allihopa, men så går det ibland och mor och far måste se till att planera bättre nästa gång helt enkelt.

Alltså reser vi på tre denna gång. Ungdomarna blir stora och har sina egna liv och intressen. Det är bara Lillasyster som numera hänger med mor och far.

Att bo i i norra Mellanvästern betyder att vi bor sgs mitt i landet och flygresorna är alla kring 2-3 timmar långa oberoende på vart man flyger. Två timmar till östkusten, tre timmar till västkusten och två timmar ( möjligen 2,5…) söderut till Texas till exempel. Väljer man att åka norrut, blir det internationellt eftersom Minnesotas norra granne är Kanada.

Denna kväll har vi runt 3 timmar på flyget till Arizona. Lägg därtill en tidsskillnad på två timmar så blir det nästan mitt i natten innan vi kryper i säng på vårt hotell…..

Jag återkommer från Sonora öknen……

I väntan på tåget med ’kaffe filter ’ på nosen.

4 kommentarer

  1. Vad härligt!

    Jag sitter och funderar på vad man kunde hitta på i sommar, få se..
    Planera och fundera är halva nöjet.

    Ha en riktigt skön semester!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.