Nämen, posten är ju så låååångsam!

Publicerad av

Och eftersom posten till Norden har blivit så oerhört långsam och eftersom det damp ner en katalog från företaget igår eftermiddag satte jag igång idag.

Satte igång med vad då?, kanske du lite smått undrar. Jo, designa årets julkort! Naturligtvis lockar nämnda företag med alla möjliga bonusrabatter om årets beställning är inne innan november månad är slut och då är det ju lka bra att sätta igång tyckte jag.

Är du som jag så att du sparar en hel massa foton på datorn, men sgs aldrig skriver ut några eller beställer foton eller låter göra album? Ni vet så där proffsigt och snyggt så det numera ser ut som en hel bok, istället för de där albumen med plastfickor dit man bara lade in sina egna foton efter att de blivit hämtade från framkallningen? ( Jo, precis så där gick det till på stenåldern…!)

Jag borde verkligen ta mig i kragen. Sagt och gjort. Först julkort alltså. Laddade upp en hel massa foton från det senaste året som fanns förvarade på datorn till företagets nätsida. Kunde helt enkelt konstatera att vi sällan är tillsamman alla fem längre, för det fanns inte många foton där hela familjen är samlad från detta år. Trots att vi ändå håller täta kontakter sinsemellan. Barnen är sannerligen inga småttingar längre.

Efter genomgång utav hela året hade jag slutligen laddat ner 38 foton med familjemedlemmarna. Inte ett enda med alla fem, men alla finns i alla fall representerade. Förra året fanns inte båda hundarna med på bild, så detta måste åtgärdas detta år förstås. Fiskarna i Makens akvarium utelämnas nog dock…..

Lite märkligt känns det nog dock att desgina julkort när solen skiner ute och inte alla löv har ens fallit av träden ännu. Dock är temperaturen i alla fall rätt med endast några plusgrader…. Bäst att fortsätta jobba med fotografierna….

Förra årets alster….. En hund hamnade i alla fall på bild…..

2 kommentarer

  1. Jag har gjort två fotoböcker vilket är på tok för lite. Varje år gör vi dock en almanacka med bilder från året som gott. Visst borde jag bli betydligt bättre på att göra just fotoböcker för det är något visst med att titta i en sådan eller bläddra i ett album. Lycka till med julkortstillverkningen!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.