Rätt låt vann!

Publicerad av

Tyckte i alla fall jag! Och man får ju tycka som vill, men jämför man Finlands bidrag med Sveriges var ju nog Loreen tusen ggr proffsigare än Kärijä! Det var ju roligt att FInland fick en andra plats, men rätt låt vann helt klart. Var jag förtjust i låten Tattoo?  Nej, inte riktigt, men hela framträdandet tyckte jag var kreativt och proffsigt gjort och helt i särklass med de andra. Frankrikes var ju också dramatiskt där hon stod på ngn hög pelare. Italiens låt tyckte jag också bra om och Estlands tror jag det var. Hon med ett självspelande piano och en vacker ljusblå klänning.

Lyxigt, lyxigt att kunna titta via nätet! Tack SVT Play för att sändningen sändes i hela världen och det var bara att följa med från Liverpool live. Dessutom började sändningen kl.14 här hos oss en regnig och kylig lördag, vilket passade ypperligt!

Finnkampen, som kommentatorerna pratade om blev oerhört spännande på slutet av omröstningen….

Som i alla tävlingar blev det ju en vinnare till slut….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.