Imorgon går flyttlasset

Publicerad av

Den lilla hyrda vagnen är nu lastad för avfärd….

Imorgon, lördag går flyttlasset till studiestaden där Dottern numera hyr en alldeles egen liten lägenhet. Har man lägenhet behövs dock en del möbler. Ni som följer dessa skriverier kanske kommer ihåg att Maken hittade en begagnad soffa i gott skick på nätet för några veckor sedan och handlade denna för endast USD 25. Farmor och farfar hade ett köksbord de inte längre hade användning för som också flyttar och så hade vi en fd leksakshylla som också skall få ett nytt hem imorgon.

Efter en lång dag på jobbet, fick Maken i sig lite mat och började på. Backade in ekipaget med bil och släp på uppfarten och började lasta in möblerna. Det hela gick fort och bra och nu är allt klart för avfärd. Återigen lovas snö och vi hoppas verkligen att vi inte behöver köra i det värsta ovädret imorgon….

Den hyrda vagnen är inte stor, men rymmer allt som den behöver rymma och passar alldeles utmärkt att bli dragen av min gamla trotjänare till bil.

8 kommentarer

 1. Så spännande med den första egna lägenheten! Även om den inte är stor så behövs det så klart möbler och husgeråd. Smidigt att inte behöva köpa allt. Hoppas nu inte vädret ställer till det för er. Det är en speciell känsla när barnen får sin första riktiga bostad. Det blir liksom något annat än studentboendet vid universitetet.

  Lycka till i dag!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Färden ned började i riktigt snöoväder, men det blev tack och lov ett minne blott ganska snabbt.
   En trevlig helg är svart till ända och då går färden åter norrut.

   Gilla

 2. lite speciellt det där med första egna hemmet. Minns ju det som om det varit igår…fast det i själva verket är lite flera år …men inte heller så många😎önskar lycka till åt dottern i nytt eget boende

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.