Det var ju för tidigt, sade jag!

Publicerad av

Som vanligt lyssnade Mr inte på Mrs, Idag på eftermiddagen då jag anlände hem stod gåsparet på grannens tak och de bjöd på ett himla trumpetande och skränade. Varje vårvinter händer detta. Kanadagässen anländer medan snön singlar ner och allt vatten är ännu fruset. Varför dessa stora vattenfåglar anländer så tidigt på vårarna förblir en gåta. Fast lite lustigt är det ju att tänka sig att det är frun som skäller ut sin äkta gåsmake åter en gång för att han ville flytta för tidigt.

I övrig har denna onsdag innehållit både det ena, det andra och till och med det fjärde.

Flyttlasset som skall gå till Dottern i studiestaden inom snar framtid växer och loppisen i grann förorten förärades en hel massa nya leksaker idag också.

Köksstolar hämtade jag hem idag till ett välanvänd köksbord som Maken växte upp med. Han hämtade bordet som hör till senare på kvällen.

En Lillasyster hämtades från gymnasiet strax innan skoldagen var över och det bar av till specialtandläkaren för koll. Allt ser bra ut och en sista kontroll efter ett och ett halvt år med tandställning sker i höst.

Kvällen har tillbringats med barnen i församlingen där jag har hjälpt till med kvällsaktiviteterna som hålls varje onsdag. Vi fick endast 16 deltagare ikväll, vilket högst troligen berodde på den alltjämt nedsinglande snön.

Åter kväller och dags för lite slöande framför skärmen innan det är sovdags. Imorgon, torsdag väntas mera snö….

12 kommentarer

 1. Det finns alltid något som man kan hjälpa barnen med och det är roligt. 😊
  I helgen hämtar vi hem dottern, hon har ett stundande läslov och då får vi hem henne, sonen kommer också hem. Det skall bli roligt!
  Här kom en del snö igår, tycker snön skulle få börja lugna ner sig. Men det är att gilla läget. 😊

  Gillad av 2 personer

 2. Kanadagäss har vi gott om här kan jag säga. Förutom att de hörs så smutsar de ner rejält. Ärligt talat så undrar jag om de inte stannar här i södra Sverige över vintern också…
  Bra och trevligt att kunna vara behjälplig med barnen.

  Önskar en fin torsdag nu!

  Gillad av 1 person

  1. Javisst är de jobbiga fåglar! Aggressiva också mot tex svanar! Skulle inte förvåna mig om de övervintrar hos er om ni har öppet vatten under vintern.
   Tack! Jo det är bra att ha möjlighet att kunna hjälpa de sgs vuxna barnen med både det ena och det andra.

   Gillad av 1 person

   1. Jag var tvungen att gå in och googla och ja, de stannar ofta här. Öppet vatten har vi så gott som alltid. Där brukshundsklubben har sina spårmarker stortrivs gässen och alla visitkort gör tyvärr hundarna lite distraherade…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.