Trettio minuter…

Publicerad av

… hann det i alla fall bli utomhus med stickningen innan jag fick ge mig. Solen var visserligen varm och temperaturen ngn plusgrad, men vindarna är naturligtvis ännu torra och kalla vintervindar. Ändå var det skönt att sitta ute en liten stund och flera varv på sockan hann bli klara innan jag gav mig. De senaste två veckornas iskalla temperaturer har, den här veckan gett med sig för töväder och jag är verkligen inte den som tackar nej. Vägarna är nu bara och snön smälter rätt fort eftersom vi befinner oss så pass långt söderut ändå. Nu betyder inte detta tillfälliga varma väder ngn vår direkt. Snöstormar har vi nästan varje år i april numera, men det betyder ju inte att solen inte får njutas av närhelst det går, eller hur?

Dessa två höll mig sällskap medan jag stickade. Det fanns en hel del att titta på denna eftermiddag. Till följd av de varma temperaturerna och det vackra vädret var en hel del grannar ute med sina hundar. En del joggande grannar behövde naturligtvis också skällas glatt åt.

Imorgon, onsdag lär detta varma väder fortsätta, så jag gissar att den lite smått galna finlandssvenska-amerikanskan återigen slår sig ner i solen med stickningen ngn halvtimme medan grannarna säkerligen förbryllat skrapar sig i sina huvuden…..

5 kommentarer

  1. Klart du ska sitta ute då det går. Det har suttits inne hela vintern. Säkert lite kallt än men lite sol nån minut är man hela dagen på . Å så höll du de varm då du sveipa runt med stickona 😀👍

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.