Vår i luften…?

Publicerad av

Denna bild tog jag av bakgården runt 15 tiden idag. Onekligen ljust och det är ju klart att solens strålar hjälpte med ljuset denna torsdag. ( efter flera dagar med mulet väder, var det härligt att se solen igen!) Trots det nya årets kallaste temperatur hittills ( -10! Varmt för januari!) kändes det onekligen som vår i luften.

Ju äldre jag blir, desto mindre vinter människa blir jag. Skulle helt klart klara mig utan snö året runt har jag kommit fram till… Skulle inte förvåna mig om Maken och jag blir sk snow birds då vi blir äldre. Flyr Minnesotas vintrar efter julen och kommer tillbaka mot vårkanten. Säljer vårt hem i Förorten och bor vid stugan under den varma delen av året… Vi får ju se vad det hela blir till. Drömma får man och det är ett par år dit ännu…

Lillasyster kom hem efter en halv skoldag idag. Det var terminsslut och hon har ledigt på fredagen också. På måndagen tar vårterminen vid efter vinter-och höstterminerna nu är avverkade. Någongång nästa vecka får vi se vitsorden från vinterterminen på skolans nätsida. Hittills har Lillasyster klarat sig ypperligt det första året i gymnasiet och ngt annat väntas inte av dessa vitsord heller.

Jag började på ett par nya benvärmare ikväll… jag blev inte särskilt nöjd…. Så jag började på en ny dopfilt istället…. Blev inte särskilt nöjd med den heller. Jobbar på flätor och försöker lära mig denna, men det går inte så bra. Det ser verkligen inte alls komplicerat ut på Youtube, men tydligen missar jag ngt för rätt blir det inte… En välbehövlig paus från projekten togs. Nya tag imorgon….

6 kommentarer

 1. Snow birds-det kan nog hända att vi blir det här också. Vacker bild från er gård, här har det varit ”varmt” ett par dagar och med höjda elpriser så är det nog ok med varmare väder. Intressant med dina nya stickprojekt.

  Gillad av 1 person

 2. ”Snow birds” låter tilltalande och ett tag funderade vi på att skaffa något söderöver i Europa. Vi kom dock fram till att vi värderar att bo nära barn och barnbarn mer så projektet lades ner.
  Övning ger färdighet så snart sitter nog flätorna som de ska.
  Spännande med omdömen men har det gått bra tidigare så lär det fortsätta i samma andra.

  God fredag!

  Gillad av 1 person

  1. Precis. Våra tankar går i liknande banor. Vill gärna hålla oss nära barnen och eventuella barnbarn i framtiden. Återstår att se vart vi hamnar om si så där 10 år….🤔

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.