On Wisconsin! ( universitets slogan)

Publicerad av

När 1758 studerande blev klara från universitetet nu i slutet av höstterminen krävdes det ett helt litet häfte till programblad.

Vi satt bänkade i korgbollsarenan och nedanför oss satt då alla de studerande som skulle få sina diplom denna söndagsförmiddag. Inte alla som blev klara var på plats, men 1200 närvarande elever räckte gott och väl. Hela ceremonin tog två timmar, vilket inte egentligen var så länge om man tänker på hur många elever som fick sina diplom denna dag.

Charlie Berens hette han som höll huvud talet till de studerande och familj, släkt och vänner som satt bänkade vid ceremonin. En TikTok sensation som tog sin examen som journalist vid samma universitet på 2009. Han var oerhört rolig och vi fick oss flera goda skratt, samtidigt som han kom med ett ypperligt budskap åt eleverna: ‘ Go with whatever lights up your soul. The path will find you once you know what lights up your soul!’

Så sant som det var sagt!

En stolt och glad nyutexaminerad högskoleelev.

Här med pojkvännen….

… och här med hela familjen.

Det blev en intensiv helg 500 km hemifrån Förorten. Vi startade söderut efter Makens jobb och Lillasysters skoldag var avklarade på fredag kväll och hemma var vi igen ganska exakt 48 timmar senare med runt 1000 km körda. Men är det fest så är det och naturligtvis måste vi vara på plats denna viktiga dag i Dotterns liv. Stort grattis till henne och lycka till på färden älskade unge! ♥️

10 kommentarer

  1. Tack! Ja verkligen! De där milstolparna blir bara fler och fler.
   Hon har studerat hortikultur som huvudämne och business som biämne och har fast tjänst på en trädgårdsodling med början i mars. Innan dess blir det välförtjänt ledighet i ett par månader. 😃

   Gilla

 1. Stort grattis till dottern och hennes examen! Klart att ni skulle vara med denna dag ❤ Vi har bara varit med när yngsta fröken tog sin examen men det var väldigt fint och festligt. Det var stolta föräldrar i publiken när hon fick stipendium får årets bästa examensarbete. Får man fråga vad er dotter har studerat? Tror jag har missat det helt…

  Önskar en fin tisdag!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Jo har man ett universitet med 40 000+ studerande är det ju helt klart att det blir några tusen som alla blir klara på samma gång. Då är det bra om man har stora utrymmen att fira i!
   Naturligtvis finns det ju mindre universitet också som håller mindre fester/ceremonier och inte behöver dylika arenor. Inte ALLT är stort i USA….😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.