En sådan där dag….

Publicerad av

… när ngt i kroppen inte stämmer. Visste inte riktigt vad. Sov bra hela förra natten, vaknade vid 06.30 som brukligt är och kände mig… hängig på ngt sätt… Tog mitt piller mot höstallergin som alltjämnt härjar pga varmt väder och inte mycket att frost att tala om att frysa bort det som blommar och irriterar mitt immunförsvar.

Steg upp, fick morgonsysslorna gjorda. En lättare träning även och sedan var jag liksom färdig… lite som en trasa. Fanns ingen ork eller lust till ngt, så jag tog stickningen och parkerade mig mest hela dagen idag. Inga förkylningssymptom, inga andra symptom på ngt annat. Bara hängig liksom. Inte ens dåligt humör, bara låg energi.

Vädret var ypperligt. Vi börjar vara i desperat behov av regn här i Tvillingstäderna och även om det är ljuvligt med denna eviga sol, behövs ju nog minsann regnet. Graderna åter varma mitt på dagen, runt 20. Än så länge inte ngn direkt kris då det kommer till bristen på vatten och nederbörd, men denna torka borde ju inte pågå i evigheter heller….

Imorgon hoppas jag på en mera normal dag då det kommer till måendet. Bättre energinivå skulle minsann vara önskvärt. Vi har ett hem i nästan desperat behov av dammsugning….

Stickningen i högsta hugg med prydnadspumpan oktober till ära och vackra höstfärger. Ingen dålig måndag egentligen, men det var ngt som inte direkt stämde….

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.