Flytt!

Publicerad av

Jaaa, go vänner… så blev det denna fredagskväll. Jag packade mina pinaler, mitt garn, mina stickor och drog… till andra sidan hallen och Dotterns tomma rum och flyttade in!

Bomullsgarnet som jag stickat så många disktrasor av finns nära till hands bredvid skrivbordet.

Här blir det minsann mysigt att sitta nu när kvällarna börjar bli mörkare och framför allt nu när hösten drar in! jo för hörni, vädret slog faktiskt helt om från gårdagens 30 heta grader till dagens ynkliga 15! Med regn!

Äntligen säger jag bara!

Fortfarande väldigt grönt ute på bakgården, men det lär inte räcka länge innan de vackra höstfärgerna åter är ett faktum….

Det är nog bara att konstatera att jag inte skulle vara nöjd och glad med samma årstid hela året. Ombyte förnöjer, även om jag kommer att var hjärtligt trött på snön sedan i mars och bara vilja ha vår igen…. Men den dagen, den sorgen. Trevlig helg allihopa som tittar in och läser en rad eller två!

6 kommentarer

  1. Gissar att ni får mera regn under vintrarna än snö i Skåne….? Och jag kan håla med om att det kan nog bli en aning trist… Däremot kommer väl våren ändå rätt tidigt hos er kan jag tänka mig. 🤔

   Gilla

 1. Samma här – från 30 grader till 16 grader och regn! Äntligen, säger även jag 😉!! Nu vill jag ha jacka och långbyxor, inte mera shorts och t-shirt…. hela naturen lider av flera månaders torka så det behövs verkligen rikligt med regn ☔️. Trevlig helg till dig 😊

  Gillad av 1 person

  1. Skönt att ni äntligen fått regnet till er! Hoppas det fortsätter och regna i måttliga, konstanta mängder härefter. 😀👍🏻
   Och visst är det skönt med långbyxor igen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.