Sommarens sista suck….

Publicerad av
Kvällen tillbringades med stickningen på bryggan…..i solnedgången.

Hälsningar från norra Wisconsin. Vi har, återigen tagit oss till vårt lilla paradis för sommarens sista långhelg innan skolåret tar vid på tisdagen. På måndagen uppmärksammas, både i Kanada och USA den sk Labor Day och många har ledigt från sina jobb. Denna eftermiddag och kväll har det färdats både norrut och österut och säkert lite söderut också från Tvillingstäderna då vi är många som har mer eller mindre vallfärdat till våra stugor och sommarställen.

Vi hade tur. Maken råkade få ledigt denna fredag, vilket vi inte hade räknat med och vi kunde komma iväg till stugan redan på förmiddagen och undvika den värsta rusningen. Annat blir det sedan på måndagen när vi styr kosan tillbaka till Förorten, men det tar vi då….

Inga planer har vi annars under denna sista sommarhelg. Bara vara och njuta. Möjligen så småningom börja ta in bryggan , vi får se….. Det var ar ändå hela 28 grader varmt idag. Svårt att tänka sig att sjön kan vara täckt av is om 6-8 veckor…. fast här i Mellanvästern råder det ofta tvära kast i vädret. Det är bara att vänta och se när de första vita flingorna singlar ner och minusgraderna är ett faktum…..

9 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.