Sommar-mat-inlägg

Publicerad av

Maken och jag testade en ny resturang på tisdagen. En ny kedja som öppnat både i vår Förort och i grannförorten. Denna nya restaurang är en aning hälsosammare än en typisk snabbmatsrestaurang. Här serveras inga hamburgare och franska potäter utan sallader och smoothies av alla de slag.

Crisp &Green heter alltså restaurangen och som ni ser är menyn väldigt enkel att läsa!

Menyn ovan visar vilka olika sallader som serveras. Man kan också sätta ihop sin egen sallad om man så vill. Salladerna blandas väl och ser inte riktigt likadana ut som på menyn. De var ändå var väldigt goda.

Våra sallader.

Eftersom det varma/heta vädret fortsätter så fortsatte jag med temat sallad idag på middagsbordet. Enkelt, lätt och gott att ta till sig i den 30 plus gradiga värmen. Det blev en kall pasta sallad med ( kokt) grön sparris, riven parmesan ost och körsbärstomater på middagsbordet denna varma onsdagskväll. Dressingen består av saften från en citron, hackad basilika schalottenlök, en vitlöksklyfta , salt, peppar och olivolja. Enkelt och gott.

Kvällens pasta sallad. En sommarfavorit.

8 kommentarer

      1. Slank och lank… precis. Är du nöjd med dig själv och hur du mår tror jag nog att du gör det du bör göra för kroppen din. Hälsan är A och O, både psykiskt och fysiskt. ☺️

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.