Vi befinner oss….

Publicerad av

… här! Efter en intensiv vecka har vi packat väskorna, maten och dragit! Nåja, inte så långt borta och inte till ngt nytt ställe, utan till vårt lilla stugparadis i grannstaten Wisconsin. Vädret är svalt och skönt hittills. Runt 20 grader och dagen bjöd på mulet väder och en del vindar. Vilket är skönt, för just innan vindarna tog vid var det myggit värre!

Dagen har bestått av skönt slappande. Kontakt med Kär Kusin på den östra sidan av Potten, stickning och matlagning. Inte mer eller mindre och så väldigt skönt utan måsten.

Köttbullar i brunsås passade bra en kväll som denna. Lite kyligare och mulet….
Ris, ugnsbakad sparris, tomater, köttbullar och brunsås
En till disktrasa har det blivit. Denna ltie mindre än den första. Tror jag gillar den mindre bättre….

Nu är det kväller och dags för film! En riktigt, gammal goding…Top Gun!

14 kommentarer

 1. Det gjorde ni rätt i , att åka till villan efter den intensiva veckan . För att vila upp er . God mat och relaxing ! Ser ni den första top gun eller den nya ? Den nya går på bio här nu och den skulle jag gärna se . Det sägs den är bra

  Gillad av 1 person

  1. Sonen har sett den nya Top Gun nu två ggr och tycker den är fantastiskt bra! Maken har sett den en gång. Det lutar nog åt att vi går och ser den här snart. Vi såg den första hemma vid stugan på lördagskvällen. Jag hade nämligen inte sett den! Hört om den, men faktiskt aldrig sett den. Riktigt bra är den ju och nu skall det bli kul att se den andra! 😃

   Gilla

   1. Ahaa, ok , tror sonen har rätt , de säger den är väldigt väldigt bra . Vi ” kanske , kanske ” har möjlighet att se den imorgon . Fast visst vore det bra att fräscha upp minner med att se den första en gång till. . Jasså du hade inte sett den första . Jag tror du är den första jag hör att inte ha sett den första. Och Tom Cruise som man vilade ögonen på …😂😍

    Gillad av 1 person

   2. Jo på 1986 då det begav sig vilade man ju minsann ögonen på honom… fast igår då jag såg på filmen var det med helt andra ögon jag såg på Cruise pojkvaskern! 🤣

    Gilla

   3. Så sant så sant! Jag såg på foton på nätet av honom igår kväll. Han ser nog ung ut, men jag kan nog garanter att han inte har så brunt hår som fotona påvisar! Bra då det finns hårfärg ti’ köööp! 😆

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.