Städfe’n kom på självaste torsdagskvällen…

Publicerad av

… och då är det bara att tacka och ta emot. Fara runt med dammtrasor, Swiffer torrmopp, feja och stöka och sedan vara ytterst nöjd med kvällen! Bara att ta emot den där energin som helt plötsligt infinner sig! Och detta efter att jag hade fört ett mål färdig gjord mat till svärföräldrarna som jag hastigt och lustigt rörde ihop efter vår egen middag.

Packat har jag faktiskt också gjort en del denna kväll. Imorgon, om det vill sig som planerat ,styr vi åter kosan nordvästerut mot den där ljuvliga stugan mitt i Wisconsin skogen som numera är vår. Det har åter gått en månad sedan senaste besök. Tanken var att vi skulle ha åkt förra helgen, men då bjöds vi på snö/is/regn storm och sådant är inte särkilt kul att köra i!

Nya tag denna helg och i och med att ungdomarna har en skärm dag från skolan då lärarna har skolningsdag och uppgifter och läxor görs och lämnas in via skärmen, passar vi på att åka på fredagen denna gång. Maken jobbar denna torsdagskväll- och natt, så det blir frun i huset som sitter vid ratten medan Maken vilar i förarsätet efter nattens förlossningar och operationer på jobbet.

Det ser ut att bli en kall helg om vädergudarna ser till att vi får det väder som hittills lovats. Uppemot hela -20 grader på nätterna, men tack och lov inte lika kallt under dagarna. Värmen är påslagen via appen på mobilen och imorgon då vi kommer fram borde det vara varmt och skönt i vårt lilla krypin.

Fotot taget under besöket för en månad sedan. Lilly hunden trivs vid stugan!

6 kommentarer

  1. Härligt att ha en liten stuga att åka till! Och en sjö!! Där vi bor finns tyvärr nästan inga sjöar alls och vid varmt väder på sommaren är det fullt med folk. Om vi vill åka till havet blir det antingen 3 timmar bilkörning till Holland eller Belgien. Till de tyska stränderna vid Östersjön och Nordsjön måste vi köra upp till 6 timmar! Det var nog lyx att bo hemma i Österbotten med havet runt hörnet 😉

    Gillad av 1 person

    1. Havet saknas även här, men jag njuter i fulla drag vid vår lilla insjö. Inte alls samma sak som havet, men man tager vad man haver och jag klagar inte det minsta…. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.