Höstaktigt busväder!

Publicerad av

Som det regnade! Och blåste! En riktigt gammaldags höstdag bjöds vi på under dagen idag. Det riktigt ven omkring fönstren på övre våningen eftersom de alla stod öppna. Endast små springor förstås för att inte släppa in all den väta som hällde ner. Det var en perfekt dag för stickning och hållas inomhus-åtminstone under förmiddagen och den tidiga eftermiddagen. Sedan mojnade vinden rejält och molnen började brytas upp och mot kvällen hann vi tom se en skymt av solen innan det blev mörkt.

Jag hittade min stackars blomkruka omkull blåst efter att de hårda vindarna hade mojnat i eftermiddags.

Vi höll en till synes väldigt frisk Lillasyster hemma från skolan idag. Ont i halsen och hosta. Covid testet är gjort vid ett apotek här i närheten, men ngt svar lär vi inte få förrän tidigast om 24 timmar. Lillasyster har sgs inga symptom längre och vill åkta till skolan imorgon, torsdag. Vad göra? Konsultering med LäkarMaken som rekommenderar hemmavistelse tills vi vet med säkerhet om detta var/är en helt vanligt förkylning…. Lillasyster är inte nöjd med detta beslut, men åtminstone blir det troligtvis skola på fredagen.

Det är nog på detta sätt skolåret blir. Ännu är vi inte ur denna pandemi…..

2 kommentarer

  1. Klokt att stanna hemma tills ni fått svar på testet. Här börjar en del föräldrar slira när det gäller försiktigheten och det gillas inte. Därför känns det skönt att vaccineringen av barn från tolv år och uppåt startar på måndag.

    Gillad av 1 person

    1. Jo mycket bra att vaccineringen av barn kommer igång i Sverige med. Åtminstone är skolpersonalen nu vaccinerad hos er har jag förstått och det redan är ju en stor fördel. 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.