Blommor, blader och…garn!

Publicerad av
Trevligt med uppskattning…

Det blev extra struligt på jobbet igår för Maken. På födelsedagen och allt. Krismöte efter avslutad arbetsdag gav en del lösningar, men i och med att hela fyra kolleger sagt upp sig på kort tid, blir det en aning kämpigt att se till att 30 operationssalar och 2 kliniker har anestesiläkare på plats den närmaste tiden. Detta innebär förstås att de resterande läkarna hamnar att längre dagar en tid innan ny personal har anställts.

Jag hade ursprungligen ett möte på onsdagskvällen med föräldrargruppen vid kyrkan som jag hör till. Vi läser just nu en riktigt bra bok och diskuterar innehållet efter tillhörande videosnutt varje onsdag. Maken och jag hade på förhand bestämt att vi inte skulle fira honom på hans riktiga dag och jag skulle åka till kyrkan som vanligt på onsdagskvällen. Så blev det inte. I och med krismötet framför och via skärmen efter hans avslutade arbetsdag, tyckte jag vi skulle göra ngt trevligt istället. Som att åka ut på en god matbit, vilket vi gjorde.

Till följd av detta kom Maken hem med ovanstående bukett idag. En trevlig, oväntad och uppskattad gest. Det är ju då det är som roligast att få en bukett blommor. När gesten är som mest oväntad.

Mera garn…..

På förmiddagen, innan jag förärades med bukett, blev det en färd till hobbyaffären. Jag är nästan klar med Svägerskans sjal, men se nu blev jag utan garn! Eller utan och utan, jag har ett nystan kvar och behöver två till, åtminstone. Och naturligtvis hittade jag mera än det garn jag behövde…. Det rosa garnet skall bli en filt efter att sjalen är klar hade jag tänkt. En lättstickad filt, som kräver mindre räknande hade jag tänkt…. Om jag inte hittar ett annat lika intressant sjalmönster förstås. Jag har ju, som ni märkt, fått helt pippi på sjalar…! ( Ville också påpeka att det rosa garnet är framställt till 100% från återvunna plastflaskor, så det är grönt och skönt så det förslår! Gillas!)

4 kommentarer

  1. Både blommor och garn är väldigt trevligt 🙂 Synd på jobbet för Maken dock. Det är aldrig kul när det strular på jobbet. Sitter själv mitt i ett sånt för tillfället även om det inte på långa vägar är av den grad som han står i.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.