Stugsöndagen i bilder….

Publicerad av
Den obligatoriska vyn från verandan. Solen tittade fram hela degen bland molnen efter EN HEL NATT med regn! Äntligen! Bara att tacka och ta emot!
Lyxigt, lyxigt att intaga söndagens gudstjänst via stream. Att Sonen dessutom numera är anställd av vår församling och sköter ljudet för live sändningen, betyder att en mamma och en pappa absolut måste titta. Som brukligt gav pastor Steve en mycket bra predikan. och ljudet då? Jodå, alldeles ypperligt det med!
Hunden Fiona tyckte också gudstjänsten var bra där hon slöade i Makens famn.
Imponerad mamma såg på allt som Lillasyster hade packat med hemifrån för att måla med akrylfärger. Det var färger, plastbordsduk, penslar, mm, mm. Hela eftermiddagen såg det ut så här! Mobilen spelar poppiga toner, medan hon målade…
Även hundarna njöt av idet vackra sensommarvädret. Runt 24 grader med torra vindar och halvmulet sgs hela dagen. Inte alls att förakta.
En finsk smulpaj med blåbär bakades. Känns den igen Moncia? Tack för receptet! 😉
Lillasyster hade bett att få den berömda, finska TikTok pastan. Så enkelt och så gott med ordentligt med oregano, färsk basilika, salt och peppar. Fetaost, tomater, vitlök och olivolja. Så gott, så enkelt och alldeles förträffligt med ett glas vitt och färskt gräddat bröd till.

En fantastisk söndag, som har känts som lördag hela dagen är mer eller mindre till ända. Varför är stugliv så oerhört avkopplande?

10 kommentarer

  1. Vilken härlig söndag det blev för er och så skönt att det kom ett välbehövligt regn.
    Jag tror att stuglivet är avkopplande för att man byter miljö vilket innebär att man lägger ribban lägre när det gäller eventuella måsten. Är man hemma i det vanliga finns det alltid något som behöver göras.

    Trevlig måndag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.