Redo för uteliv!

Publicerad av

Visst ser hon lite halvgalen ut  i sin vinterstass den här lilla hunden Fiona vår?! Lite  tokrolig, men det lustiga är att hon tycker om sin jacka! Det märktes att hon kom ihåg den då jag tog ner den från sin förvaringsplats på hyllan idag på eftermiddagen. Hon  krånglade endast lite då jag satte på den, men då den väl satt på plats, gjorde hon absolut inga försök att ta bort den.

Medan jag tömde ur komposthinken ute och plockade upp efter hundarna på gården ( innan den väntade snön anländer inatt) sprang Fiona hunden glatt omkring i sin vinterjacka istället för att sitta intill ytterdörren, frysa och skrapa på den. Och det var rejält kyligt med nordliga, iskalla prärievindar,  och -10 grader till de vindarna, så visst hjälper jackan.

Meanwhile in Wisconsin…  Jodå, Maken och vår stora hund Lilly firade brasa på tu man hand vid stugan. Ser skönt ut, inte sant? Dock var det kallare där uppe än här i Förorten. Eller vad sägs om säsongens första -20?! Skönt att mysa framför brasan då!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.