Alla hjärtans dag….

Publicerad av

…. ja den firade vi inte ens i år Maken och jag! Han befann sig på den västra sidan av Potten (fast denna gång handlade det om Stilla havet och inte Atlanten) på Hawaii med sin svåger och dennes tre barn och jag befann mig hemma och skötte om ruljansen.

Alla hjärtans dag är ju väldigt kommersiell här hos oss och till viss mån lyckas nog försäljarna sälja all den där chokladen och rosorna till löjligt skyhöga priser.

Jag köpte dock inget sådant till mig själv, utan beslöt mig istället för att ta in våren och köpte denna:

En julblomma?! Jag kan nästan höra er hur ni i vänlig förfäran utbrister detta, men se här på andra sidan Potten räknas inte hyacinten till ngn julblomma, utan den räknas som en vårblomma. Dock spelar det ju ingen roll när man väljer att njuta av denna underbara doft, julen eller vintern!

Så medan snödrivorna har vuxit i rasande takt denna vecka, med snöfall sgs varannan dag, har jag haft våren inne.

Även om man är 11 år och snart i mellanskolan kan man njuta av snödrivor…

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.