Destruktion på gång ( inlägg 1500!)

Publicerad av

Maken hade helt underbart väder att jobba i. Han hade ledigt en dag från jobbet, helt så där apropå och denna dag spenderade han i förstörandets tecken! Eftersom framsidan av vårt hem nu är klar, pappersarbetet för sommarstugan pågår och vi inget kan göra där, tyckte han att han skulle ta sig an ett annat projekt- nätverandan!

Det är nämligen så att vi har beställt nya nät till den. Trots att näten som vi hade var endast sex år gamla! Maken tyckte inte om att ta ner de installerade näten, men de nya, som skall installeras imorgon, har nämligen fönster också. Det är nämligen så att vi spenderar sgs varenda målitd ute på nätverandan på sommaren och började undra om säsongen kunde förlängas en aning på hösten och en aning på våren.

Sagt och gjort. LIte forskning i saken hänvisade oss till ett av företagen som tillverkar ett slags vinylföntser till nätverandor. Dessa fönster förvaras antingen nere eller uppe i själva nätöppningen och kan sedan stängas och/eller öppnas vid behov.

Maken hade god hjälp av Sonen efter att denna kom hem från sin nästsista dag med teorikursen vid bilskolan. Maken satte honom i arbete, och vi har märkt att han är lika händig som sin pappa. Inte lika erfaren förstås och har en hel del att lära, men klarar av och listar ut där det behövs. Roligt!

Nu är det sena kvällen och en alldeles uttröttad Make har slocknat här bredvid mig. Verandan är klar  för sina nya nät och fönster imorgon, till och med det första lagret målfärg fick han Maken påstruket innan regnet började ösa ner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.