April showers bring May flowers…

Publicerad av

… åtminstone får man hoppas det efter denna tisdags konstanta hällregn. Det började v id 08.30 tiden och i skrivande stund, runt 13 timmar senare, regnar det fortfarande ute. Dock ngt stillsammare och den helknasiga vinden har också mojnat. Gräsmattan ser rätt grön ut på framsidan av vårt hem som vätter mot söder. Även på baksidan grönskar gräsmattan såg jag innan mörkret lade sig vid 20 tiden. Löven har också fått fart och mera regn utlovas imorgon onsdag.

Det har varit ett par småjobbiga dagar med tunga besked här hos oss. En bekants bekant vuxna son mördades i fredags och vi fick veta detta igår på måndagen. ( Vi kände alltså inte denna person. Vi kände hans föräldrar som är äldre än oss.) Detta nådde nyheterna också naturligtvis, men ngt motiv har inte kommit fram ännu. Efter att mordet hade skett åkte mördaren hem till sig, sköt sig själv och dog. Det är så sorgligt så det är inte sant…. Alla dessa vapen…. Så onödiga…

Vidare fick vi veta i förmiddags att en ung man i Sonens ålder som också studerar till pilot dog i en flygkrasch i söndags. Han studerade vid ett annat universitet än Sonen, men de blev klara från samma gymnasium på våren 2022. Han var alltså 20 år, precis som Sonen. Denna studerande ensam, vilket förvånande mig. Sonen har hittills inte fått flyga ensam vid universitetet trots att han pilotlicens för små plan. Han flyger alltid med en en elev som hunnit längre i sina studier. Däremot har säkert olika skolor olika regler och bestämmelser. Vi kände inte elveven som omkom, men ändå…. Det hela kom lite för nära liksom….

En sådan dag här på denna sida av Potten…. Ny tag imorgon, onsdag.

Regnet det bara öser ner….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.