Allt räknas!

Publicerad av

Och det var därför jag gav mig ut på en promenad idag på eftermiddagen istället för att ta mitt vanliga träningspass på Peloton cykeln. Normalt tränar jag på förmiddagarna, men denna onsdag var det annat program på gång, så det fick bli en promenad på eftermiddagen istället.

Efter ngn km kom jag till denna fina springbrunn i en av dammarna i vårt område. Tydligen är det tillräckligt varmt nu på nätterna att det går att ha igång dem igen. Uppvuxen vid havet är jag nog naturligt dragen till allt möjligt vatten och jag bara måste gå och fotograferna när jag såg denna i det vackra vädret.

En selfie hör väl till dessa dagar och så fick det bli en sådan också. Solen strålade i början av promenaden, men molnen hopade sig och nu på kvällen regnar det. Precis som utlovat. Minnesota lider, som så många andra ställen, av torka, så det är bara bra att det regnar.

Hastighetsbegränsningen på den större vägen utanför vårt område är 45, men naturligtvis då inte km/h, utan engelska mil per timme. Så om ni tror att vi kryper fram på denna väg, kan jag meddela att så inte är fallet eftersom hastighetsbegränsningen är runt 75 km/h.

Jag fortsatte min promenad och kom så småningom hem igen efter 4 km. Nöjd och belåten och med ont i fötterna eftersom jag använde mina äldre tennisskor istället för mina nyare. Dumt beslut, men mina fötter lär överleva.

Ett av de få fält utan bebyggelse som ännu finns nära vårt hem och som jag promenerade förbi denna eftermiddag medan molnen hopade sig….

9 kommentarer

 1. Vad roligt att du varierar promenad med cykel 👍och du vidgar vyerna lite. Ombyte förnöjer 😀och så får vi åskådare ochaå se hur det ser ut i förorternas kvarter. Fin fontän. Heja heja. Härligt

  Gillad av 1 person

  1. Eftersom vi kör hit och dit för jämnan vet jag inte om vyerna vidgas nämnvärt, men det var trevligt att vara ute på promenad. Imorgon blir det nog cykeln igen. Och troligtvis styrketräning. 💪

   Gillad av 1 person

 2. Så är det! Allt räknas och all motion/träning som blir av är bättre än den som inte blir det. Kul att du använder ordet springbrunn för det hör man ytterst sällan här numera! Vatten är alltid vatten 😀 Vi bor ju på in ö så inlandet skulle aldrig vara något för mig.

  God torsdag!

  Gillad av 1 person

  1. Nej fick jag välja skulle jag nog hellre bo på kusten än i inlandet …. Men, men….
   Att som invandrare bo i främmande land gör ju att mitt modersmål inte längre ’hänger med i svängarna ’ och utvecklas. Därav ordet ’springbrunn ’ istället för fontän. Att hålla liv i svenskan var hela orsaken till att jag började blogga faktiskt. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.