Officiell Peloton supporter

Publicerad av

Efter två veckors väntan damp de nya träningstopparna ner i brevlådan. För ngn vecka sedan fick jag meddelandet att: due to the high volume of orders at the moment, we are slightly behind on our shipments. We estimate that your order will arrive at the beginning of next week. We sincerely apologize for any inconvenience.

Fanns ju inget annat att göra än att snällt vänta då, eller…? Och SÅ bråttom hade jag ju inte för mina nya Peloton kläder att anlända. Förra julen hade Jultomten Peloton träningskläder åt Maken och ända sedan dess har jag velat ha mina egna. Alltså slog jag till för två veckor sedan och nu är jag då officiell supporter.

Medan jag satt där på nätsidan hittade jag handdukar med Peloton logo på rea också och slog till. Naturligtvis kom de med samma leverans idag de med och jag draperade träningscykeln i en av dem för bruk imorgon.

När Maken och jag funderade under våren 2020 om vi faktiskt skulle slå till och beställa detta träningsredskap var vi tveksamma. Skulle vi faktiskt använda det tillräckligt? Så pass att det skulle vara värt investeringen?

Nu två och ett halvt år senare börjar vi ha facit i hand. Nästa vecka kommer jag att få cykelpass 1 100 och Maken har runt 970. Alltså tränar vi regelbundet och kan klart konstatera att Peloton medlemskapet är en mycket bra investering för oss. Inte för alla naturligtvis, man måste hitta vad man själv gillar. Att däremot kunna träna hemma dagligen har visat vara perfekt för oss.

Tränandet hemmavid fortsätter….

2 kommentarer

 1. Vad duktiga ni är som får träningen gjord hemma! Jag ”glömmer” alltid mina planerade träningspass hemma, jag måste gå till gymmet eller utomhus för att få till det 😉.

  Gillad av 1 person

  1. Tackar! Eftersom vi bor 20 minuters bilväg till ett gym, sparas mycket tid och energi på att träna hemma. Det är nog därför det är ett bra alternativ för oss. Dessutom kostar medlemskap i Peloton/månad, vilket förstås sporrar till att vi använder cykeln.
   Oavsett hur man tränar är det ju ATT man tränar/rör på sig som är det viktiga. 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.