Söndagssolen…

Publicerad av

… värmde! Det börjar märkas att våren närmar sig, trots att vi fick så mycket snö förra veckan. Jag hade tänkt mig en stund i solen med stickningen denna vackra söndagseftermiddag, men till följd av all snö var vindarna riktigt kyliga. Så det blev att snällt gå och sätta sig inomhus i solen istället. Gick ju bra det med.

Innan stickningen blev det ett kort träningspass på 20 minuter. Knäna bråkar åter, så jag lät cyklandet vara och tog mig ett styrkepass för mag-och ryggmuskler istället med duktiga Emma från New York City. Också en Peloton instruktör naturligtvis.

Dess pass är ju lugnare i den mån att man inte bränner så väldigt många kalorier. Däremot bygger de upp muskulaturen genom sitt ups, plankor o dyl. Förmånen för alla dessa övningar märktes tydligt i Hawaii nyligen när vi vandrade lite i mera kuperad terräng. Att som nästan 50 åring kunna slå kullerbyttor utan att tänka mera på den saken är också väldigt häftigt.

Nu kommer måndagen emot med skola och ytterligare en tung arbetsvecka för Maken med många patienter. Åtminstone fick han ledigt denna söndag efter lördagens dygnspass…. Trevlig början på veckan till er alla som tittar in och läser dessa söndagsfunderingar!

4 kommentarer

  1. Hoppas du får en bra start på veckan också. Jobbigt att knäna krånglar så det är kanske klokt att låta dem vila ett tag.
    I går kunde vi njuta av solig dag men i dag är det gråare igen…

    Trevlig måndag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.