När mor i huset går ut på promenad….

Publicerad av

Solen går ner vid 16.30 tiden i november på våra breddgrader.

…. Efter en intensiv lördag med harpkonsert, bestämde sig mor i huset att gå ut i novembereftemiddagen. Ngn träning hanns inte med, så en längre promenad fick räcka. Solen höll just på att sänka sig ner bakom horisonten och det var ovanligt varmt i luften för att vara sen höst/början på vintern. Snön har smultit sgs helt de senaste dagarna pga det relativt varma vädret, så asfalten var bar att promenera på och tennisskor på fötterna var ett faktum.

Just under timmen var jag borta och då jag kom hem fick jag mig nästan världens överraskning. Jag hade lämnat vårt hem höstfint till följd av konserten och lite höstpynt till följd av tacksägelsen fanns lite här och var.

Väl hemma igen möttes jag av julen! Hela rasket dessutom! Det var julpyntat nästan i varenda vrå! Maken och ungdomarna hade satt full fart och julgranen stod redan på plats! Ungdomarna höll som bäst på att kläd den då jag häpet uppenbarade mig hemma igen.

Lyxigt och så mysigt att ha hemmet julpyntat igen. Veckorna före jul är ju alltid så mysiga med mörker, tända ljus, julgran etc. Och detta tilltag gladde och överraskade verkligen mor i huset!

Granen står så grön och grann i stugan….

6 kommentarer

 1. Det var en trevlig överraskning att komma hem till och fint blev det 😀 Jag misstänker att vår gran kommer upp i helgen. Husse envisas ju med konstgran medan jag föredrar äkta vara… Det kallas visst att kompromissa 😉

  Ha en fin tisdag!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det blev hur fint som helst!
   Vi bytte till konstgran för ca. 5 år sedan. Vi hade alltid äkta gran då barnen var små.
   För-och nackdelar med båda, men konstgran är praktiskt på många sätt.
   God fortsättning på tisdagen!

   Gilla

 2. Oj så mysigt!!
  Ja du denna tid är så mysig, synd bara att dagarna går så fort.
  Vi satte också fram en hel del, men tro, hopp och kärlek tar vi fram nästa helg.

  Gillad av 1 person

  1. Javisst är denna adventstid så mysig! Mörkt ute, varmt och mysigt inne. Levande ljus, julgran mm. Vi tar normalt hela rasket på en gång. Bara att få det gjort liksom och så görs det väl mera här hos oss gissar jag. Vid det här laget har jag bott utomlands så länge att jag lite glömt bort HUR man pyntar hemma i Jstad. 😂😇

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.