Nästan kusligt varmt

Publicerad av

Bilden ovan tog jag på onsdagskvällen vid 21.30. Helt otroligt! Varmt, mulet, disigt och regnigt har det varit i dagarna två. Egentligen mycket bra eftersom detta strilande, sköna regn behövdes efter den långa, varma och torra hösten. Däremot har det, som synes ovan, varit galet varmt. Att ha över +20 grader i november är verkligen inte ngt normalt fenomen.

Det som också är värt att notera är att norr om oss i delstaten North Dakota där Sonen befinner sig sitter de fast i vinterns första snöstorm! Så pass mycket snö har utlovats att hela staden och universitetet har mer eller mindre stängt från onsdagskvällen till fredag förmiddag!

Sonen har planer på hemkomst igen imorgon, fredag. Det som var originellt planerat sedan länge innan vi fick den stora överraskningen då han kom hem förra helgen. Denna helg hade han faktiskt tänkt flyga hem…. Om detta blir till ngt återstår att se….

Här i Tvillingstäderna har vintern också blåst in under kvällen. Vi har nu mera normala temperaturer och kommer att röra oss kring noll strecket de kommande dagarna. Dock ingen snö, men det är helt OK det med. Så länge det inte är +20….

2 kommentarer

  1. Hösten verkar vara ovanligt mild på många ställen på jordklotet. Jag läste att Lund har det inte uppmätts så varma temperaturer sedan mätningarna började. Här har pratats om rekordvärme i helgen men om det blir så återstår att se.

    Trevlig fredag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.