Klockan 23.10…

Publicerad av

… blev de klara! Inte helt perfekt ännu, men åtminstone är sockorna betydligt närmare varandra i storlek! Jag har ju tid innan jul, så möjligen testar jag igen för att få paret åt Svägerskan till julklapp riktigt perfekt, men vi får se…

Bra sällskap hade jag också då jag tittade på dagens Carina program på SVT. Jag tycker hon bara är så bra!

10 kommentarer

 1. Ja hon är verkligen bra. 🙂 Har du förresten hört att det blir Pernilla Wahlgren som tar över allsången nästa sommar? Blandade åsikter på den infon här hemma. Hon är både älskad och hatad så det lär bli livat när det drar igång.

  Gillad av 1 person

  1. Jo det har jag läst. Det blir säkert bra det med. Spelar nog knappast ngn roll vem som drar Allsången. Det blir ris och rosor ändå. Det är så lätt för folk att kritisera, men om de själva stod på den där Skansen scenen inför publik både på plats och i rutan, då skulle de helt klart inte vara lika kaxiga!
   Låt bli att titta på programmet då tänker jag. Ingen som tvingar folk att se på det om man inte vill…!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.