Smart med Smart TV!

Publicerad av

Barre, yoga, meditation, styrketräning, löpning, gång, cykling…. Listan på de olika motionsformerna Peloton erbjuder börjar vara diger. Runt 55 olika instruktörer/ tränare i USA, Storbritannien och Tyskland och runt 7 miljoner medlemmar runtom i världen är det rätt nya saldot. Världens största gym skulle jag vilja påstå!

Det retar mig en aning att jag inte tidigare visste om att jag kunde streama andra grenar på vår Smarta TV förrän sedan några dagar tillbaka. Träningscykeln har ju skärmen och på mobilen finns appen, men att nu kunna deltaga i andra grenar på yoga mattan framför TVn är alldeles ypperligt och roligt!

Hanna C från New York City instruerar …
Ally L instruerar….

På TVn ovan deltog jag båda gångerna i Barre. Finns säkert liknande, om inte samma gren hemma. Denna motionsform består av danssteg och töjningar och är riktigt rolig att vara med i. Ngn dansare är jag inte, och detta är sannerligen inte Zumba, men vem bryr sig när jag står hemma framför den smarta TVn? Eftersom mitt högra knä åter bråkar var det skönt att skippa cyklandet idag. Lite töjningar och danssteg är inte alls fel det heller!

Jo jag vet att jag gör mycket reklam för Peloton och jag får inte ens betalt… Det är knappast länge tills ni har företaget i Finland och Sverige också och då är ni, kära läsare, redan väl informerade, eller hur…?! 😉

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.