Nyklippt och fin….

Publicerad av

… går det åter att ligga och lapa sol, trots att det blev över 30 grader varmt denna tisdag i september. En nöjd Lilly njuter åter av solen. Vistas gärna i den längre stunder eftersom hennes päls åter är så kort.

Vid avhämtning från djursjukhuset igår ( de har alltså en avdelning där hundar friseras också. ) såg jag till att beställa nästa tid till klippning direkt då jag betalade för denna. På så sätt undviker vi en väntetid på flera månader igen.

Kvinnan som vanligtvis klipper Lilly är så trevlig och proffsig och det märks att hon verkligen trivs med sitt jobb! Lugn och sansad och verkar ha god hand med hundar, för Lilly var verkligen nervös igår då Maken lämnade av henne. Eter att han hade åkt, lugnade hon tydligen ner sig väldigt fort och det enda som störde henne var klippningen av klorna och den där hårtorken som hon alltid varit så rädd och.mera. Kvinnan som klippte henne beslöt sig att skippa den och använde ett par handdukar istället och se det var inget som helst problem.

Glad och med ren och yvig svans som viftade glatt tog jag emot henne då hon var klar. Det är ju lätt för oss hundägare att sätta känslor och ansiktsuttryck på våra hundar, men jag tyckte nog hon såg väldigt nöjd ut ändå. Nöjd att äntligen få ha det lite svalare även om vädret nu verkar slå om ytterligare en gång tills imorgon. Om det håller den här gången blir intressant att se . Fast jag har nog lite svårt att tänka mig att dessa enormt varma temperaturer skall fortsätta, men men….Klimatet ändrar ju….

14 kommentarer

  1. Tro’t eller ej, men vi har inte långt till minusgrader vi heller och kan faktiskt ha snö på marken före er. Det bara innebär en del tvärare kast hos oss! 😂
   Tack! Visst blev Lilly fin? 💕

   Gilla

 1. Så fin hon blev och nog ser hon nöjd och belåten ut där hon ligger. Smart att beställa en ny tid direkt så att det inte blir för långt mellan gångerna. Våra hudar tycker inte alls om fönen så de får helt enkelt lufttorka vilket går lika bra det med.

  Önskar en bra onsdag!

  Gillad av 1 person

  1. God kväll härifrån på onsdagen!
   Jo men se idag ( onsdag) seglade hösten in och vi gick från 30 grader till 19 på mindre än 24 timmar! ganska typiskt nu när den tjocka pälsen äntligen är klippt…!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.