Trevlig helg!

Publicerad av

Önskar dessa två! Så här njöt de i solen framför garaget för ngn dag sedan, men orkade inte ligga så väldigt länge eftersom det var 30 grader varmt.

Stackars Lilly med sin tjocka päls! Äntligen, äntligen skall det bli pälsvård och ordentlig klippning inkommande vecka. Beställde tid i juli och fick ingen tid förrän nu i september! Galet!

Hade jag egen klippmaskin skulle jag nog kanske ha gett mig på denna yviga päls, men vi har alltid fört henne till hund spa, så vi äger inte de grejer som behövs. Nu har hunddamen hunnit bli nästan 12 år och om frun i detta hus får bestämma blir det inga fler hundar på ett tag efter att de två vi har inte längre finns….

Däremot gissar jag att jag lider mera än vad Lilly gör. Hundar reflekterar ju inte precis över sådant utan accepterar läget som det är. Däremot gissar jag att hon kommer känna enorm lättnad när denna yviga päls äntligen avlägsnas

6 kommentarer

 1. En lättskött päls är A och O tycker jag. Vi lämnar också bort våra hundar när de ska klippas. Vår uppfödare klipper för så kallade hundsalonger kan inte den rastypiska klippningen.

  Önskar en god lördag nu!

  Gillad av 1 person

  1. Med er hund som tävlar och ställs upp på uppvisning är det ju helt klart att klippningen behöver vara rätt.
   För våran Lilly är det mindre viktigt. Dock har vi varit väldigt nöjda med stället dit vi tar henne. Trevlig, hundälskande personal som klipper. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.