Bara njuter….

Publicerad av
Kvällens vy medan stickorna jobbade….

… med stickorna i högsta hugg och en fantastisk kvällssol. Torra, inte fuktiga, varma och inte heta vindar svepte in över mig där jag satt bekvämt bakåtlutad i solstolen.

Ett rejält åskväder under natten tog hand om gårdagens hetta och idag höll sig temperaturerna snällt just under +30 grader, vilket är en väldigt stor skillnad jämfört med +40 kan jag lova!

Jag har i dagarna lärt mig sticka ett nytt mönster, som egentligen inte alls är svårt, men det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Disktrasor är utmärkta för detta mönster eftersom projektet är litet och lätt att dra upp när och om man måste börja om från början.

Min första disktrasa i detta linoleum mönster blev klar vid stugan för några dagar sedan….

Mitt trettioelfte försök lycakdes äntligen!

Ikväll började jag på min andra, för andra gången. Det första försöket rev jag upp…..

Min andra påbörjade disktrasa i linoleum mönster som det kallas….

Som synes hann jag inte så långt ikväll, men början ser i alla fall rätt ut. Jag har några varv kvar och sedan byter jag färg igen. Dock tror jag att jag stickar denna disktrasa en aning mindre än den förra och skippar den sista omgången med de 28 repeterade varven. V i får se…..

8 kommentarer

   1. Jo jag borde ge mig i kast…. Är en aning fundersam över masktätheten eftersom jag stickar så löst….
    Jag har faktiskt, för rätt länge sedan stickat en tröja. Den blev dock mindre bra och min kära mor under ett besök fick riva upp en hel del och fixa…. Så jag är en aning rädd för tröjor… faktiskt. 🤔

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.